SERVISNA DEJAVNOST

Naša servisna dejavnost zajema servis in izposojo potapljaške opreme, polnjenje jeklenk, servis in prodaja prenosnih gasilnikov, IDA in kompresorjev. Več podrobnosti v zavihkih.

servis1servis2servis4servis5scottaparat

Stvari, ki jih je potrebno servisirati lahko brez predhodne najave dostavite v našo trgovino VINTER ŠPORT v Slovenski Bistrici, Čopova ulica 2 v času delovneg časa ali po predhodnem dogovoru na sedež servisa oz. podjetja na Črešnjevec št. 27, Slovenska Bistrica. Po predhodnem dogovoru in glede na količino stvari tudi prevzamemo pri vas in vam jih po opravljenem servisu vrnemo. V primeru, da opremo potrebujete ponovno v kratkem času predlagamo, da se o terminu servisa predhodno dogovorimo oz. vam za ta čas posodimo nadomestno opremo.

Takoj vas seznanimo z okvirno ceno servisa. V kolikor pri servisu ugotovimo morebitne dodatne potrebne posege oz. stroške vas o tem predhodno obvestimo tako, da ni bojazni da bi prišlo do presenečenj pri končni ceni servisa. Da do takšnih stvari ne prihaja smo tudi prvi, ki imamo cenik servisnih del javno objavljen na naši internetni strani v nasprotju z ostalimi ponudniki tovrstnih storitev.

Nudimo posebne ugodnosti potapljaškim klubom in podjetjem!!!

Dodatne informacije na tel. 041-793-984 (Martin).

 

Smernice in priporočila
Indeks člankov
Smernice in priporočila
Potapljaška obleka
Regulator
Kompenzator
Jeklenke
Računalniki,svetilke...
Potapljaški nož
Zaključek
Vse strani

SMERNICE – PRIPOROČILA

VZDRŽEVANJE IN SERVISIRANJE POTAPLJAŠKE OPREMEVsak izmed nas se je že enkrat srečal s problemom kako servisirati potapljaško opremo. Ko opremo kupujemo je bistven tudi podatek kam lahko pozneje damo opremo servisirati. Prodajalci pri nas ponujajo potapljaško opremo kaj pa servisiranje?

Na začetnem tečaju potapljanja smo se naučili, da moramo pred odhodom na potapljanje opremo pregledati in jo pripravit. Današnji potapljaški dnevniki (Dive log) nam omogoča, da si lahko zabeležimo našo opremo, vpišemo serijske številke potapljaških artiklov in če smo ažurni vpisujemo tudi kdaj je bi opravljen servis za kakšen kos naše opreme. Pomembne so tudi serijske številke računalnikov in regulatorjev in drugih kosov opreme. Se boste vprašali zakaj? Čisto preprosto. V primeru kraje ali izgube naše opreme nam bodo ti podatki zelo dobrodošli pri iskanju in identifikaciji ter potrjevanju lastništva opreme.

V nadaljevanju so navedene smernice o vzdrževanju in servisiranju potapljaške opreme, ki so plod lastnih izkušenj potapljačev. Pri servisiranju opreme je pomembno še to, da se je potrebno dosledno držati navodil proizvajalca in lokalnih zakonov države v kateri se potapljamo oz. planiramo potope. 
VINTER ŠPORT, Martin VINTER S.P., Črešnjevec 27, 2310 Slovenska Bistrica, tel: +386(2) 818 48 68, +386(51) 420 864, fax:+386(2) 818 48 60 Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net