SERVISNA DEJAVNOST

Naša servisna dejavnost zajema servis in izposojo potapljaške opreme, polnjenje jeklenk, servis in prodaja prenosnih gasilnikov, IDA in kompresorjev. Več podrobnosti v zavihkih.

servis1servis2servis4servis5scottaparat

Stvari, ki jih je potrebno servisirati lahko brez predhodne najave dostavite v našo trgovino VINTER ŠPORT v Slovenski Bistrici, Čopova ulica 2 v času delovneg časa ali po predhodnem dogovoru na sedež servisa oz. podjetja na Črešnjevec št. 27, Slovenska Bistrica. Po predhodnem dogovoru in glede na količino stvari tudi prevzamemo pri vas in vam jih po opravljenem servisu vrnemo. V primeru, da opremo potrebujete ponovno v kratkem času predlagamo, da se o terminu servisa predhodno dogovorimo oz. vam za ta čas posodimo nadomestno opremo.

Takoj vas seznanimo z okvirno ceno servisa. V kolikor pri servisu ugotovimo morebitne dodatne potrebne posege oz. stroške vas o tem predhodno obvestimo tako, da ni bojazni da bi prišlo do presenečenj pri končni ceni servisa. Da do takšnih stvari ne prihaja smo tudi prvi, ki imamo cenik servisnih del javno objavljen na naši internetni strani v nasprotju z ostalimi ponudniki tovrstnih storitev.

Nudimo posebne ugodnosti potapljaškim klubom in podjetjem!!!

Dodatne informacije na tel. 041-793-984 (Martin).

 

Servis potapljaške opreme

V podjetju VINTER ŠPORT vam nudimo kompleten servis potapljaške opreme večino vseh prisotnih svetovnik proizvajalcev potapljaške opreme v Sloveniji. Tako servisiramo kompenzatorje, kpl. regulatorje, jeklenke... Za potapljaške jeklenke vam uredimo tlačni preiskus, kateri je v Sloveniji obvezen vsaki dve leti (če je jeklenka nova - prvič po 4 letih). Jeklenke tudi notranje očistimo, če je potrebno tudi strojno (peskanje ali bobnanje) in na takšen način dobro očistimo notranjost od rje, umazanije, olja,... česar s klasičnim čiščenjem ni mogoče.

Opremo za servisiranje lahko oddate v trgovini VINTER ŠPORT (Čopova ulica 2, Slovenska Bistrica) v času odpiralnega časa. Po predhodnem dogovoru se lahko oprema dostavi v prostore servisa oz. jo lahko glede na količino po predhodnem dogovoru pri vas prevzamemo mi in vam jo po servisu tudi vrnemo !!!

Smo certificirani oz. strokovno usposobljeni za servisiranje potapljaške opreme znamk

APEKS, SCUBAPRO - SUBGEAR - SEEMANN, POSEIDON, SOPRASSUB...

(podrobnosti so razvidne iz priloženih certifikatov pz. potrdil)


 POSEIDON_CERTIFICATE_001SOPRASSUB_Certificate_-_Martin_Vinterapeks certificate 002_thumb_medium214_153

Servisiramo tudi potapljaško opremo ostalih potapljaških znamk prisotnih na našem območju kot so

MARES, CRESSI-SUB, SEAC-SUB, A.P. VALVES, DACOR,

OCEANIC, TECHNISUB, COLTRI SUB, AQUALUNG, in ostali...

POTAPLJAŠKIM KLUBOM, PODJETJEM IN ORGANIZACIJAM PO PREDHODNEM DOGOVORU NUDIMO UGODNE POPUSTE!

V KOLIKOR ŠE NIMATE DOGOVORJENIH UGODNOSTI NAŠEGA SERVISA, NAS KONTAKTIRAJTE NA Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. oz. tel. 041-793-984 !

Potapljaško opremo kupljeno v trgovini VINTER ŠPORT vam prvič brezplačno servisiramo v roku 13 mesecev od nakupa opreme (ob predložitvi računa)! Tako pri servisu plačate le porabljen material po ceniku servisa!

"Vsak pravi – skrben potapljač pred potopom preveri delovanje svoje opreme in jo po končanem potopu spere, očisti ter ponovno  preveri brezhibno delovanje tako, da je pripravljena za naslednji potop. Po končani potapljaški sezoni oz. takoj v kolikor zazna najmanjšo napako pri delovanju poskrbi za ustrezno servisiranje opreme."

Strošek servisa opreme je zanemarljiv proti stroškom, ki jih lahko imamo zaradi nepravilnega vzdrževanja opreme. Prav tako s pravočasnim servisiranjem opreme lahko preprečimo marsikatero nesrečo oz. nepredvidljive posledice in s tem napravimo naše potapljaške dogodivščine bolj brezskrbne.


 
VINTER ŠPORT, Martin VINTER S.P., Črešnjevec 27, 2310 Slovenska Bistrica, tel: +386(2) 818 48 68, +386(51) 420 864, fax:+386(2) 818 48 60 Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net