SERVISNA DEJAVNOST

Naša servisna dejavnost zajema servis in izposojo potapljaške opreme, polnjenje jeklenk, servis in prodaja prenosnih gasilnikov, IDA in kompresorjev. Več podrobnosti v zavihkih.

servis1servis2servis4servis5scottaparat

Stvari, ki jih je potrebno servisirati lahko brez predhodne najave dostavite v našo trgovino VINTER ŠPORT v Slovenski Bistrici, Čopova ulica 2 v času delovneg časa ali po predhodnem dogovoru na sedež servisa oz. podjetja na Črešnjevec št. 27, Slovenska Bistrica. Po predhodnem dogovoru in glede na količino stvari tudi prevzamemo pri vas in vam jih po opravljenem servisu vrnemo. V primeru, da opremo potrebujete ponovno v kratkem času predlagamo, da se o terminu servisa predhodno dogovorimo oz. vam za ta čas posodimo nadomestno opremo.

Takoj vas seznanimo z okvirno ceno servisa. V kolikor pri servisu ugotovimo morebitne dodatne potrebne posege oz. stroške vas o tem predhodno obvestimo tako, da ni bojazni da bi prišlo do presenečenj pri končni ceni servisa. Da do takšnih stvari ne prihaja smo tudi prvi, ki imamo cenik servisnih del javno objavljen na naši internetni strani v nasprotju z ostalimi ponudniki tovrstnih storitev.

Nudimo posebne ugodnosti potapljaškim klubom in podjetjem!!!

Dodatne informacije na tel. 041-793-984 (Martin).

 

Servis in vzdrževanje gasilnikov

Opravljamo servis in vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov proizvajalcev:  

totalTOTAL (Nemčija)

pastor.gifPASTOR (Hrvaška)

GALLUSGALLUS (Slovenija)

Gloria.gifGLORIA (Nemčija)

FipisGEN, BIOGEN (Slovenija)

bavaria     BAVARIA (Nemčija)

fipis  FIPIS (Slovenija)

itpp  I.T.T.P. , URBAN (Slovenija)

Storitev obsega:

  • pregled o brezhibnem delovanju gasilnika po navodilih proizvajalca,
  • preizkus gasilnika v skladu z veljavnimi standardi,
  • servisno vzdrževanje, ki obsega ponovno polnjenje gasilnika po uporabi in zamenjavo izrabljenih in pokvarjenih delov gasilnika ugotovljenih pri pregledu,
  • označevanje gasilnikov o brezhibnem delovanju ter vodenje evidenc.

Aparate servisiramo z originalnimi nadomestnimi deli posameznega proizvajalca v skladu s Pravilnikom o minimalnih tehničnih in drugih pogojih za vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov. Prav tako Vam brezplačno svetujemo o vrsti in številu ustreznih gasilnikov v skladu s predpisi in jih po želji namestimo. Gasilne aparate zgoraj navedenih znamk vam po naročilu pd ugodnimi pogoji tudi dobavimo.

Da pa vaš objekt v času servisa ne bi ostal brez gasilnika, vam le-tega brezplačno za čas servisa nadomestimo z našim gasilnikom!

Po predhodnem dogovoru gasilnike prevzamemo pri vas in jih po končanem servisu pripeljemo nazaj!

Več informacij na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali tel. 041-793-984 - Martin !

 

 
VINTER ŠPORT, Martin VINTER S.P., Črešnjevec 27, 2310 Slovenska Bistrica, tel: +386(2) 818 48 68, +386(51) 420 864, fax:+386(2) 818 48 60 Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net